Black Angel Team

 fotó: Mészáros Zsolt

Az amerikaiakban és bennünk, magyarokban egy dolog biztos, hogy közös. Szeretünk enni, méghozzá finomat és sokat. A Fekete Angyal egy igazi falatnyi Amerika Szombathelyen. Több, mint egy étterem. Egyszerre jelent családot, életérzést és hobbit.

Mielőtt megpillanthatnád étlapunkat, hirtelen minden érzékszerved azt súgja majd Neked, hogy most nem egy átlagos étterembe tévedtél. Egy tuti biztos. Veterán Cadillacben még nem ettél!

Míg falainkat retro USA rendszám és reklámtáblák borítják, addig udvarunkon egy igazi amerikai autó áll, melynek belsejét kifejezetten a vendéglátáshoz alakítottuk át. A karosszériát megtoldottuk és az étkezéshez megfelelő ülő és tárolófelületet építettünk be. Ha ennyi nem lenne elég a pezsgéshez, az autóba szerelt LED fények és a zene még fokozhatja a hangulatot.

Gyökereink bizony a veterán autók és az amerikai életstílus bennünket magával ragadó bájából erednek, így nem meglepő, hogy pizzáink mindegyike egy híres amerikai autó márkanevét viseli étlapunkon. De! Jó, ha tudod, hogy az egyetlen olyan pizzéria vagyunk Szombathelyen, ahol végre kipróbálhatod a „Deep Dish” pizzát. Képzeld el, hogy a pizzatésztából egy mély fazekat formázunk Neked, amit aztán színig töltünk ízletes sajtkeverékkel, feltétekkel és paradicsomszósszal, majd mindezt egyben megsütjük, hogy a végén fejest ugorhass egy igazi ízkavalkádba. Vigyázat! A jóllakás garantált!

A meccseket a vendégterünkbe felszerelt tévén lehet élvezni és fizetéskor SZÉP kártyát is lehet használni, ezért nem csak a családosok, hanem baráti társaságok és sportrajongók kedvelt helyszíne is vagyunk.

Autóval érkező vendégeink számára külön parkolót tartunk fent, miközben jó hírrel szolgálhatunk a sport rajongóknak is, hiszen a városunkban tekergő bicikliúton kényelmesen megközelíthetők vagyunk, ugyanis éttermünk közvetlenül a Sé felé vezető bicikli út jobb oldalán található.

Asztalfoglalással otthont adunk nagyobb rendezvényeknek és szülinapoknak, de ha éppen nem mozdulnál most ki sehova, akkor a házhozszállítás szolgáltatásunkkal Amerika ízei az ajtódon is kopogtathatnak.

Megnézem az étlapot